PRAZNUJEMO 130 LET USPEŠNIH RECEPTOV
 

Praznujemo z retro embalažami: Dr. Oetker je že 130 let sinonim za uživanje ob peki, s svojim pecilnim praškom Original Backin pa zagotavlja uspeh vsakega recepta. Letos vas vabimo, da se spomnite nekih davnih časov in kako so takrat pekli pecivo. Berite pozorno, saj lahko v velikem kvizu na družbenih omrežjih osvojite nostalgično embalažo pecilnega praška Dr. Oetker Backin – lično pločevinasto škatlo za shranjevanje.

POTOVANJE SKOZI ČAS


Popeljali vas bomo na sladko potovanje skozi čas. Ob 130. obletnici pecilnega praška

Original Backin se spominjamo sedmih različnih pakiranj vse od leta 1893. do danes:

 

KAKO SE JE VSE ZAČELO?


Davnega leta 1893 je farmacevtu dr. Augustu Oetkerju po številnih poskusih uspelo ustvariti recept, ki je spremenil način priprave sladic: Dr. Oetker Backin je bil lansiran na trg! To je obenem tudi izdelek, ki je skozi desetletja postal eden najprepoznavnejših izdelkov blagovne znamke Dr. Oetker. Tako kot danes se je tudi takrat prodajal pakiran v majhne vrečke, ki so povsem prilagojene za pol kilograma moke, na hrbtni strani vrečke pa se vedno najde priročen recept za pripravo testa.

 

PEKA SKOZI ČAS


Original Backin Dr. Oetker ni le poenostavil peke, temveč so v njej začeli še bolj uživati številni ljudje tako v Evropi kot po svetu. Njegova trajna zapuščina je dokaz vpliva inovativnosti in pravih sestavin v svetu kulinarike.

 

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne