Panna Cotta s prelivom iz gozdnih sadežev

Dr. Oetker Panna Cotto pripravite po originalni italijanski recepturi, povsem enostavno, brez kuhanja. Zmešajte jo z mlekom in sladko smetano, pustite, da se ohladi in uživanje v pravem italijanskem okusu v vašem domu se lahko začne. Ne pozabite na okusen preliv iz gozdnih sadežev, ki bo obogatil vsak grižljaj.

Razvajajte sebe, svojo družino in goste s to sladico.

Vsebuje: 84 g praška za kremo in 40g preliva iz gozdnih sadežev.

Kupi izdelek:

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

Lahko vsebuje GLUTEN in JAJCA

Hranilne vrednosti Panna Cotta s prelivom iz gozdnih sadežev

NA 100 G NA 100 G PRODUKTA %*
Energija 1484 kJ
349 kcal
857 kJ
205 kcal
10 %
10 %
Beljakovine 6.90 g
3.70 g
7 %
Ogljikovi hidrati 80 g
19
7 %
Sladkor 72
18
20
Maščobe 0.10 g
13
19 %
Nasičene maščobe 9 g
7.70
39 %
Sol 0.13 g
0.11 g
7 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Količina polnjenja : 124 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne