Baking Powder

Panna Cotta

Dr. Oetker Panna Cotta se pripravlja po originalnem italijanskem receptu zelo enostavno, brez kuhanja! Zmeša se  z mlekom in sladko smetano, pustimo da se ohladi in uživanje v pravem italjankem okusu, v lastnem domu, se lahko prične. Ne pozabite tudi na preliv z okusom maline, ki bo obogatel vsak vaš zalogaj.Razvajajte sebe, svojo družino in goste s to specialno sladico.

 

 

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

Mleko
Gluten in Jajca

Hranilne vrednosti Panna Cotta

NA 100 G V 1 PORCIJI %*
Energija 831 kJ
199 kcal
1.352 kJ
318 kcal
10 %
10 %
Beljakovine 3,7 g
7 g
7 %
Ogljikovi hidrati 18 g
72 g
7 %
Sladkor 16 g
64 g
18 %
Maščobe 13 g
0,1 g
19 %
Nasičene maščobe 7,7 g
0,1 g
39 %
Sol 0,12 g
0,18 g
2 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti v suhem in hladnem prostoru.

Uporaba: Pripraviti z dodatkom 250 ml mijeka (1.5% m.m), 250 ml sladke smetane (30% m.m) in malinovega preliva.

Količina polnjenja: 124g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno

Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne