Tiramisu

Hitro in enostavno pripravite italijansko specialiteto. To najljubšo sladico lahko z Dr. Oetker Tiramisujem pripravite kot kremasto sladico, s pomočjo piškotov in kakava pa lahko hitro pripravite Tiramisu sladico kot ste jo vajeni v restavracijah/ slaščičarnah. Zahvaljujoč vrhunskim sestavinam in navodilom ki so korak po korak opisane- vsak lahko postane mojster italijanske kuhinje. Razvajajte sebe, svojo družino in goste s to specialno sladico.

Kupi izdelek:

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

Gluten
Jajca
Mleko
Maskarpone sir in Soja

Hranilne vrednosti Tiramisu

NA 100 G V 1 PORCIJI %*
Energija 576 kJ
137 kcal
1905 kJ
452 kcal
7 %
7 %
Beljakovine 4.90 g
10 g
10 %
Ogljikovi hidrati 20 g
71 g
8 %
Sladkor 15 g
51 g
17 %
Maščobe 4.30 g
14 g
6 %
Nasičene maščobe 3.50 g
13 g
18 %
Sol 0.23 g
0.57 g
4 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti v suhem in hladnem prostoru.

Uporaba: Pripraviti z dodatkom 350 ml mijeka (1.5% m.m)

Količina polnjenja : 100 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne