Super kaša s čokolado in semeni chia XXL

V liniji Super kaš je zdaj priljubljeni okus čokolade na voljo v novi, XXL-izdaji! Novo veliko pakiranje vsebuje 305 g oziroma pet obrokov kaše, ki je namenjena uživanju ves delovni teden.


Okusna in hranljiva ovsena kaša s čokolado je popolna za hiter obrok. Odlična Super kaša je pripravljena le v nekaj minutah. Vsebuje tudi semena chia.


Dr. Oetker Super kaša – hitro pripravljen, preprost, obenem pa uravnotežen obrok, ki vam daje energijo. Ne glede na hiter tempo življenja, si privoščite nekaj minut za celovit obrok, ki vas bo nasitil ter dal potrebne hranljive snovi in energijo. Za zajtrk ali kot vmesni obrok. Okusna ovsena kaša z dodanimi semeni chia je posladek, v katerem lahko uživate brez slabe vesti.

Kupi izdelek:

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

Lahko vsebuje JAJCA
SOJO IN OREŠČKE

Hranilne vrednosti Super kaša s čokolado in semeni chia XXL

NA 100 G V 1 PORCIJI %*
Energija 1.664 kJ
395 kcal
1.015 kJ
241 kcal
12 %
12 %
Maščobe 9,1 g
5,6 g
8 %
Nasičene maščobe 3,9 g
2,4 g
12 %
Ogljikovi hidrati 63 g
38 g
15 %
Sladkor 21 g
13 g
14 %
Beljakovine 12 g
7,1 g
14 %
Sol 0,57 g
0,35 g
6 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti v suhem prostoru pri sobni temperaturi.

Količina polnjenja : 305 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne