Super kaša z gozdnimi sadeži in chia semeni

Najljubši okus gozdnih sadežev odslej v kombinaciji z okusnimi ovsenimi kosmiči. Vsebuje idealno razmerje ovsa - kar 58 %! Kremasta tekstura, z dodatkom malin in borovnic. Sadje sušimo s postopkom hitrega zamrzovanja - za velike in sočne koščke sadja v gotovi kaši.
Okusna ovsena kaša z gozdnimi sadeži, bogata s hranili, je idealen hiter obrok. Fina Super kaša je pripravljena v samo nekaj minutah. Vsebuje tudi chia semena.

Dr. Kaša Oetker Super - hiter, enostaven in hkrati prehransko uravnotežen obrok, ki vam daje energijo. Ne glede na hiter tempo življenja si privoščite nekaj minut za popoln obrok, ki vam bo dal potrebne hranilne snovi in energijo tako za zajtrk ali pa kater drug obrok. Okusna ovsena kaša z dodatkom chia semen je poslastica, v kateri lahko uživate brez obžalovanja.

Kupi izdelek:

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

Lahko vsebuje JAJCA in OREŠKE.

Hranilne vrednosti Super kaša z gozdnimi sadeži in chia semeni

NA 100 G V 1 PORCIJI
Energija 1642 kJ
390 kcal
837 kJ
199 kcal
Maščobe 8.20 g
4.20 g
Nasičene maščobe 3 g
1.50 g
Ogljikovi hidrati 63 g
32 g
Sladkor 22 g
11 g
Beljakovine 12 g
6.10 g
Sol 0.55 g
0.28 g

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti na suhem in pri sobni temperaturi.

Količina polnjenja : 51 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne