Gluten free Palačinke

Dr. Oetker Gluten free Palačinke so priljubljena sladica za vse generacije. Izdelane so v posebnih nadzorovanih pogojih, zato so idealne za vse, ki uživajo brezglutensko hrano.

Kombinirajte jih s čokolado, marmelado, orehi, sladoledom, ledenim desertom, skuto ... kombinacije za pripravo obroka so neizčrpne.

Sladke, slane, postrežene kot sladica ali priloga h glavni jedi – vedno bodo hitro izginile s krožnika!

Kupi izdelek:

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

Lahko vsebuje sledi JAJC
MLEKA in OREŠKOV.

Hranilne vrednosti Gluten free Palačinke

Povprečna hranilna vrednost 1 porcije 1/12 = 69 g
NA 100 G V 1 PORCIJI %*
Energija 1450 kJ
341 kcal
475 kJ
112 kcal
6 %
6 %
Beljakovine 2.30 g
3.10 g
6 %
Ogljikovi hidrati 82 g
19 g
7 %
Sladkor 4.20 g
3 g
3 %
Maščobe 0.20 g
2.60 g
4 %
Nasičene maščobe 0 g
0.80 g
4 %
Sol 0.21 g
0.13 g
2 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti na suhem mestu in pri sobni temperaturi,

Uporaba: Pripravljena z dodatkom 2 jajc, 500 ml mleka (1.5% m.m) in malo sončničnega olja ali masla (za peko).

Količina polnjenja : 250 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne