Mešanica za biskvit z okusom vanilije

Hitra in enostavna priprava sočnega biskvita v samo 10 minutah! Zmes zadostuje za 12 kosov torte, z nadevom in dekorji po želji pa se spremeni v torto, ki je nihče ne bo mogel zavrniti. Lahko se pripravi tudi kot 20 sočnih muffinov. Brez umetnih barvil, arom in konzervansov. Brez palminega olja.

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

PŠENICA. Lahko vsebuje JAJCA
MLEKO in OREŠKE.

Hranilne vrednosti Mešanica za biskvit z okusom vanilije

NA 100 G NA 100 G PRODUKTA %*
Energija 1.563
368
1.847
443
22
22
Maščobe 1,5
28
40
Nasičene maščobe 1
4,4
22
Ogljikovi hidrati 82
41
16
Sladkor 38
19
21
Beljakovine 5,7
6,6
13
Sol 1,2
0,68
11
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti na suhem mestu in pri sobni temperaturi.

Količina polnjenja : 310 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne