PIŠKOTKI na spletni strani DR. OETKER

Ta spletna stran shranjuje piškotke na vaš računalnik z namenom izboljšanja delovanja spletne strani ter nam in našim partnerjem pomaga bolje razumeti način, na katerega uporabljate našo spletno stran. Nadaljnja uporaba te spletne strani (klikanje, krmiljenje, pomikanje) ali odstranitev tega obvestila o piškotkih se šteje za strinjanje z namestitvijo in uporabo piškotkov. Za več informacij o piškotkih in njihovem brisanju preberite naš pravilnik o zasebnosti.

Baking Powder

Cremoso Cheesecake

Priprava znane ameriške klasike, povsod priljubljene sirove torte, še nikoli ni bila tako preprosta in hitra kot z Dr. Oetker Cremoso Cheesecake! Pakiranje mešanice Dr. Oetker Cheesecake vsebuje zdrobljene piškote za podlago in mešanico za neverjeten kremast nadev, sama torta pa se lahko preprosto pripravi na dva načina: brez peke v samo 15 minutah ali s peko v 45 minutah! Edinstvena receptura in izjemno kakovosten okus brez dodanih konzervansov sta jamstvo za vsakokratni uspeh. Cremoso Cheesecake je okusna sladica kot iz najboljše slaščičarne, odlična je v kombinaciji s svežim sadjem ali s prelivom po izbiri.

Zavitek vsebuje: 150 g piškotne osnove in 250 g kremne osnove

Dodati morate še:

ZA PEČENI CHEESECAKE: 50 g margarine, 650 g kremnega sira in 300 ml smetane za stepanje

ZA CHEESECAKE BREZ PEKE: 50 g margarine, 650 g kremnega sira in 150 ml smetane za stepanje

 

BREZ PEKE

1. PRIPRAVA PODLOGE

Na pekač položite papir za peko. Piškotno osnovo zmešajte s 50 g stopljene margarine. Mešanico za podlogo z žlico pritisnite na dno pekača.

2. PRIPRAVA NADEVA

650 g kremnega sira stepite skupaj s kremno osnovo. Dodajte 150 ml smetane za stepanje. Zmes vlijte na podlogo v pekač in poravnajte. Za najmanj 2 uri postavite v hladilnik, preden odstranite obod pekača.

 

S PEKO

Upoštevajte navodilo za uporabo vaše pečice! Čas peke: 45 minut Električna pečica: 170 ºC (segreta) Pečica no vroči zrak: 150 ºC (segreta)

1. PRIPRAVA PODLOGE

Na pekač položite papir za peko. Piškotno osnovo zmešajte s 50 g stopljene margarine. Mešanico za podlogo z žlico pritisnite na dno pekača.

2. PRIPRAVA NADEVA

Zmešajte 650 g kremnega sira s kremno osnovo. Dodajte 300 ml smetane za stepanje. Zmes vlijte v pekač in jo enakomerno porazdelite po podlogi.

3. PEKA

Pecite 45 minut. Pekač postavite na mrežico in počakajte, da se ohladi, preden torto prestavite na krožnik. Za najmanj 2 uri postavite v hladilnik, preden odstranite obod pekača. Mešanica za pripravo skutine torte iz mletih piškotov

 

Sestavine: sladkor, PŠENIČNA moka, koruzni škrob, modificirani škrob, rastlinski olji (palmovo, repično), emulgator (lecitini), sol, sredstva za vzhajanje (E 450, E 500, E 503), naravna aroma bourbonske vanilije, barvilo (karoteni). Lahko vsebuje sledi jajc, arašidov, mleka in oreškov.

 

 

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

Gluten

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti na suhem in hladnem.

Količina polnjenja: 400g