PIŠKOTKI na spletni strani DR. OETKER

Ta spletna stran shranjuje piškotke na vaš računalnik z namenom izboljšanja delovanja spletne strani ter nam in našim partnerjem pomaga bolje razumeti način, na katerega uporabljate našo spletno stran. Nadaljnja uporaba te spletne strani (klikanje, krmiljenje, pomikanje) ali odstranitev tega obvestila o piškotkih se šteje za strinjanje z namestitvijo in uporabo piškotkov. Za več informacij o piškotkih in njihovem brisanju preberite naš pravilnik o zasebnosti.

Baking Powder

Cremoso Choco Cheesecake

Dr. Oetkerjeve mešanice za preprosto pripravo kremastih kolačev in tort. Vaše priljubljene kremaste sladice so pripravljene v trenutku.

V trenutku pripravite okusen in kremast čokoladni skutin kolač z mešanico za kolače Dr. Oetker Cremoso choco cheesecake. Za vse ljubitelje skutinih tort.


Zavitek vsebuje: 150 g piškotne osnove in 250 g kremne osnove z okusom čokolade

Dodati morate še:
ZA CHOCO CHEESECAKE BREZ PEKE: 50 g margarine, 650 g kremnega sira in 150 ml smetane za stepanje
ZA PEČENI CHOCO CHEESECAKE: 50 g margarine, 650 g kremnega sira in 300 ml smetane za stepanje


BREZ PEKE

1. Priprava podloge
Na pekač položite papir za peko (Ø 22 cm). Piškotno osnovo zmešajte s 50 g stopljene margarine. Mešanico za podlogo z žlico pritisnite na dno pekača.

2. Priprava kreme
Z električnim mešalnikom (pri najmanjši hitrosti) stepite 650 g kremnega sira skupaj s kremno osnovo. Dodajte 150 ml smetane za stepanje in počasi mešajte. Zmes vlijte na piškotno osnovo v pekaču in poravnajte. Za najmanj 2 uri postavite v hladilnik, preden odstranite obod pekača.

S PEKO

1. Priprava podloge
Na pekač položite papir za peko (Ø 22 cm). Piškotno osnovo zmešajte s 50 g stopljene margarine. Mešanico za podlogo z žlico pritisnite na dno pekača.

2. Priprava kreme
Z električnim mešalnikom (pri najmanjši hitrosti) stepite 650 g kremnega sira skupaj s kremno osnovo. Dodajte 300 ml smetane za stepanje in počasi mešajte. Zmes vlijte na piškotno osnovo v pekaču in poravnajte.

3. Peka
Pecite 45 minut. Torto pustite v pekaču, da se ohladi. Nato jo za najmanj 2 uri postavite v hladilnik, preden odstranite obod pekača.


DODATEN NASVET: Ohlajeno torto okrasite s čokoladno glazuro. Na pari stopite čokolado in dodajte 2-3 žlice olja. Ohladite in prelijete preko torte.


Upoštevajte navodila za uporabo vaše pečice!

Čas peke: 45 minut
Električna pečica: 170 ºC (segreta)
Pečica na vroči zrak: 150 ºC (segreta)


Sestavine: sladkor, pšenična moka, 19 % čokoladnega prahu (sladkor, kakavov prah), koruzni škrob, modificirani škrob, rastlinski olji (palmovo, repično), 1,1 % manj mastnega kakava v prahu, sredstva za vzhajanje (E 503, E 450, E 500), emulgator (lecitini), sol.

Alergeni: gluten
Lahko vsebuje: jajca, arašide, mleko in oreške.

 

 

Alergeni

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Hranilne vrednosti Cremoso Choco Cheesecake

NA 100 G NA 100 G PRODUKTA %*
Energija 1303 kJ
312 kcal
1735 kJ
410 kcal
16 %
16 %
Beljakovine 4.4 g
3.8 g
9 %
Ogljikovi hidrati 29 g
82 g
11 %
sladkor 19 g
52 g
21 %
maščobe 20 g
6.7 g
29 %
nasičene maščobe 12 g
3.4 g
60 %
Sol 0.51 g
0.34 g
9 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Količina polnjenja: 400g