Marmorni muffini

Mešanica za pripravo 12 marmoriranih muffinov s kakavom v prahu.

1. PRIPRAVA Papirnate modelčke postavite na pekač. Pečico segrejte na 180 °C (zgornje in spodnje gretje). 

2. PRIPRAVA TESTA Mešanico za muffine v prahu stresite v posodo. Dodajte olje, vodo in jajca ter mešajte z ročnim mešalnikom, dokler ne dobite gladke mase. Polovico testa prestavite v drugo posodo, dodajte mešanico s kakavom v prahu ter žlico vode in mešajte z metlico, da dobite gladko maso. Obe masi združite in le nekajkrat rahlo pomešajte, da dobite marmoriran videz. 

3. PEKA Maso z dvema žlicama nadevajte v modelčke (12 muffinov). Čas in temperatura peke: pecite 20-25 min pri 180 °C. 

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

GLUTEN. Lahko vsebuje: JAJCA
MLEKO in OREŠKE.

Hranilne vrednosti Marmorni muffini

NA 100 G V 1 PORCIJI %*
Energija 1754
420
1533
361
21
21
Maščobe 24
1.20
34
Nasičene maščobe 3.50
0.60
18
Ogljikovi hidrati 44
80
17
Sladkor 22
40
24
Beljakovine 6
6.40
12
Sol 0.76
1.20
13
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti v suhem in hladnem prostoru.

Uporaba: Pripravljeno z dodatkom 125 ml olja, 90 ml vode in 2 jajc.

Količina polnjenja : 325 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne