Čokoladni muffini

Muffini za vse ljubitelje čokolade. Sočni in posebno čokoladni z koščki čokolade v testu. Dr. Oetker mešanica za Čokoladne muffine vam zagotavlja hitro in enostavno pripravo. Mešanica za muffine vsebuje tudi papirnate kalupe za 12 slastnih muffinov. Ne potrebujete električnega mešalnika saj lahko mešanico premešate kar ročno.

Sladke male ideje Dr. Oetkerja za veliki užitek! 

Kupi izdelek:

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

GLUTEN. Lahko vsebuje: JAJCA
SOJO
MLEKO
OREŠKE.

Hranilne vrednosti Čokoladni muffini

Povprečna hranilna vrednost 1 Muffin (= 50 g)
NA 100 G NA 100 G PRODUKTA %*
Energija 1855 kJ
444 kcal
1642 kJ
389 kcal
22 %
22 %
Beljakovine 6.40 g
6.60 g
13 %
Ogljikovi hidrati 44 g
74 g
17 %
Sladkor 27 g
45 g
30 %
Maščobe 27 g
6.50 g
39 %
Nasičene maščobe 5.40 g
3.90 g
27 %
Sol 0.76 g
1.20 g
13 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti na suhem in hladnem.

Količina polnjenja : 360 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne