Original puding z okusom sladke smetane

Nežen kot smetana je okus Dr. Oetker Original pudinga z okusom sladke smetane. Pripravlja se z 500 ml mleka in 40g sladkorja. Posebno se bo vklopil v receptih za razne sladice in nadeve za kolače in torte! Dr. Oetker Original pudingi so absolutni klasiki med Dr. Oetker sladicami in od leta 1894 stoji za iskušnjami, kvaliteto in užitkom. Zato uživajte v občutku družine, ljubezni in najbolšem puding okusu z Dr. Oetker Original pudingom z okusom sladke smetane. Ta proizvod je dostopen v posamičnem pakiranju in v pakiranju 3 vrečk.

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

Mleko
Gluten in Jajca

Hranilne vrednosti Original puding z okusom sladke smetane

NA 100 G V 1 PORCIJI %*
Energija 1.461 kJ
344 kcal
562 kJ
133 kcal
7 %
7 %
Beljakovine 0,5 g
4,3 g
9 %
Ogljikovi hidrati 85 g
25 g
10 %
Sladkor 0,2 g
16 g
18 %
Maščobe 0 g
1,9 g
3 %
Nasičene maščobe 0 g
1,2 g
6 %
Sol 0,51 g
0,21 g
4 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Uporaba: Pripraviti z dodatkom 40 g sladkorja in 500 ml mleka (1.5% m.m)

Količina polnjenja: 40g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne