Dekor za božično zabavo

Sladkorni dekor za božično zabavo bo odlično okrasil vaše božične piškote, medenjake, glazuro, torte in druge sladice za praznično mizo. Mešanica rdečih, zelenih in belih mrvic, kosmičev, božičnih dreves in rdečih perlic bo vsaki sladki kreaciji takoj dala prazničen videz. Praktična embalaža s pokrovom omogoča enostavno shranjevanje in uporabo.

 

 

Kupi izdelek:

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

GLUTEN
ARAŠIDE
MLEKo
MANDLJE

Hranilne vrednosti Dekor za božično zabavo

Povprečna hranilna vrednost
NA 100 G
Energija 1708 kJ
402 kcal
Maščobe 2.40 g
Nasičene maščobe 1.60 g
Ogljikovi hidrati 95 g
Sladkor 88 g
Beljakovine 0.30 g
Sol 0.03 g

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti na suhem in zaščiteno pred toploto.

Količina polnjenja : 110 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne