Set za izdelavo in okrasitev božičnih piškotov

Set za izdelavo in okrasitev piškotov vsebuje vse, kar potrebujete za pripravo najbolj posebnih božičnih piškotov. Skrbno oblikovan kalup z dekoracijo omogoča izdelavo dveh različnih veselih motivov – možička in jelenčka.

Zaradi enostavne priprave bo v izdelavi slastnih piškotov uživala celotna družina, še posebej najmlajši.

 

Mešanica za krhko testo, 250 g
Sestavine: PŠENIČNA MOKA, sladkor, sredstvi za vzhajanje (E 450, E 500).
Lahko vsebuje: JAJCA, MLEKO, MANDLJE, LEŠNIKE, OREHE.

Rdeči fondant, 100 g
Sestavine: sladkor, glukozni sirup, maščoba (palmina), sredstvo za ohranjanje vlage (E 422), rastlinski pripravki za obarvanje (koncentrat žafranike in limone), emulgator (E 472c), sredstvi za zgostitev (E 413, E 466), naravna aroma, konzervans (E 202), barvilo (E 120), sredstvo za uravnavanje kislosti (E 330).
Lahko vsebuje: MANDLJE, LEŠNIKE, OREHE, PISTACIJE.

Sladkorna pisava z okusom čokolade, 19 g
Sestavine: sladkor, voda, manjmasten kakav v prahu 13 %, glukozni sirup, rastlinski olji (palmino, repičino), modificirani škrob (koruza, tapioka), emulgatorja (E 435, lecitini (sončnični)), sredstvo za uravnavanje kislosti (E 330), konzervans (E 202), naravna aroma, sredstvo za zgostitev (E 440).

Okrasne sladkorne oči, 10 g
Sestavine: dekstroza, koruzni škrob, dekstrin, emulgator (E 470b), sredstvi za glaziranje (E 904, E 903), sredstvo za zgostitev (E 414), aroma, barvilo (E 153),

 

Kupi izdelek:

Alergeni

Zaradi mogočih sprememb v sestavinah prosimo, da vedno preverite podatke o alergenih na embalaži izdelka.

Hranilne vrednosti Set za izdelavo in okrasitev božičnih piškotov

Povprečna hranilna vrednost
NA 100 G NA 100 G PRODUKTA %*
Energija 1569 kJ
370 kcal
1778 kJ
423 kcal
21 %
21 %
Maščobe 2.30 g
14 g
20 %
Nasičene maščobe 0.90 g
7.80 g
39 %
Ogljikovi hidrati 82 g
67 g
26 %
Sladkor 47 g
39 g
43 %
Vlaknine 1.20 g
1 g

Beljakovine 5.30 g
6.10 g
12 %
Sol 0.54 g
0.49 g
8 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti na suhem in zaščiteno pred toploto.

Količina polnjenja : 379 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne