Naravna tekoča aroma za živila - pomaranča

Dr. Oetker aroma pomaranča daje pecivu in drugim sladicam intenzivno aromo pomaranče.
Dr. Oetker naravna aroma pomaranče je ena izmed priljubljenih arom, ki se pogosto uporabljajo v slaščičarstvu in pekarstvu. Idealna je za aromatiziranje vaših najljubših sladic, zaradi oljne osnove pa se odlično meša z izdelki z visokim odstotkom maščobe in sladkorja ter je termično bolj obstojna.

Priporočeno doziranje: 5 ml (2 žlički) za 500 g moke. 2,5 ml (1 žlička) za 500 g kreme.

Kupi izdelek:

Alergeni

Zaradi mogočih sprememb v sestavinah prosimo, da vedno preverite podatke o alergenih na embalaži izdelka.

Hranilne vrednosti Naravna tekoča aroma za živila - pomaranča

Povprečna hranilna vrednost
NA 100 G
Energija 3552 kJ
864 kcal
Maščobe 96 g
Saturated fat 12 g
Ogljikovi hidrati 0 g
Sladkor 0 g
Beljakovine 0 g
Sol 0 g

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hranite v suhem in hladnem prostoru

Količina polnjenja : 38 ml

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne