Dr. Oetker vanilijev strok

Dr. Oetker vanilijev strok daje fin aromatičen okus in blago aromo prave burbonske vanilije v tortah in sladicah. Naš vaniljev strok je sad orhideje v obliki stroka, skrbno nabrano in konzervirano v epruveti s pokrovom, ki ga je mogoče zatesniti, da najbolje ohrani arome. Stroki vanilije se lahko uporabljajo tudi za aromatiziranje sladkornih sirupov, omak, krem ​​in sladoleda.

 

Doziranje: Z enim vanilijevim strokom lahko aromatizirate 500g moke ali 500 ml tekočine.

Način uporabe: Strok prerežite po dolžini in ga dajte v pripravljeno tekočino, zavrite ter odstavite z ognja. Po 15 minutah vanilijev strok odstranite iz tekočine.

 

Želite bolj intenzivno aromo?

Z nožem izločite jedro in seme iz stroka ter ju dodajte tekočini. Če ne želite, da se semena vidijo, lahko v tekočini zavrete cel strok, odstavite z ognja in pustite stati 20 minut. Nato vanilijev strok vzamete iz tekočine.

Kupi izdelek:

Alergeni

Zaradi mogočih sprememb v sestavinah prosimo, da vedno preverite podatke o alergenih na embalaži izdelka.

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti na suhem in pri sobni temperaturi.

Količina polnjenja : 1 korn

Zanimiva dejstva o vanilijevih strokih

Više
Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne