Vanilijeva pasta

Ta pasta vsebuje najkvalitetnejša madagaskar semena vanilije. Uporablja se za aromatiziranje tort in sladic, še posebej okusna pa je v sladoledu, panna cotti, stepeni smetani in palačinkah. Odlična je tudi kot dodatek k čokoladi, preprosto se meša in topi. Recept je primeren tudi za vegane. Vsebuje 15 % izvlečka bourbonske vanilije in 2 % semen vanilije. Z enostavno uporabo je priprava zelo enostavna. Pasto po potrebi enostavno stisnemo na dozirno žlico (2-4 žlice na 250 g moke), epruveto pa preprosto zapremo in shranimo do naslednje uporabe.

Kupi izdelek:

Alergeni

Zaradi mogočih sprememb v sestavinah prosimo, da vedno preverite podatke o alergenih na embalaži izdelka.

Hranilne vrednosti Vanilijeva pasta

NA 100 G
Energija 968 kJ
229 kcal
Maščobe 0.10 g
Nasičene maščobe 0 g
Ogljikovi hidrati 47 g
Sladkor 46 g
Beljakovine 0.10 g
Sol 0 g

Nadaljnji podatki o produktu

Uporaba: 2-4 čajne žličke na 250g moke

Količina polnjenja : 19 g

Za kaj se uporablja vanilijeva pasta in kako jo lahko pripravite tudi sami? Vse vam bomo natančno predstavili.

Više
Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne