Zmes za vaflje

Mešanica za pripravo 6 vafljev - potrebno je dodati 200 ml mleka in 1 jajce.

Navodilo za pripravo: 

1. Stresite mešanico za peko v skledo ter ji dodajte jajce in mleko. Z električnim mešalnikom mešajte približno 1 minuto, da dobite gladko testo.

2. Predhodno ogrejte pekač za vaflje in ga namastite z maslom. Na sredino vlijte 2 jedilni žlici testa.

3. Vaflje pecite približno 3 minute, dokler ne postanejo zlatorjave barve.

Kupi izdelek:

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

Lahko vsebuje JAJCA

Hranilne vrednosti Zmes za vaflje

NA 100 G V 1 PORCIJI %*
Energija 896 kJ
211 kcal
1530 kJ
360 kcal
11 %
11 %
Maščobe 2.50
0.70
4 %
Nasičene maščobe 0.90 g
0.20 g
5 %
Sladkor 17 g
31 g
19 %
Beljakovine 6.90 g
7.80 g
14 %
Sol 0.58 g
1 g
10 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti na suhem prostoru in pri sobni temperaturi.

Količina polnjenja : 210 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne