Sweet Zero

Dr. Oetker Sweet Zero je alternativa rafiniranemu belemu sladkorju. Spada v skupino alkoholnih sladkorjev, vendar ne vsebuje alkohola.


Je naravnega izvora – pridobiva se s fermentacijo sladkorja, ki je v koruzi. Videti je kot sladkor, njegov okus pa je sladek in hladen (ima 60 % sladkobe v primerjavi s sladkorjem).


Uporablja se za slajenje hrane, še posebej pri pripravi sladic, saj ne vsebuje kalorij. Nadvse primeren je za različna peciva, kreme, pudinge, sladoled, palačinke ...


135–140 g Sweet Zero zadostuje kot nadomestilo za 100 g navadnega sladkorja.

 

Alergeni

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti na suhem prostoru in pri sobni temperaturi.

Količina polnjenja: 200g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne