Vitalis SuperMüsli brez dodanega sladkorja

Hrustljavi musli, užitek bogat z žiti, s 23 % vsebnostjo vlaknin in nizko vsebnostjo le 1,5-% sladkorja, ki ga naravno vsebujejo sestavine, je idealna izbira za bolj zdrav zajtrk.

Sestavine Vitalis SuperMüsli brez dodanega sladkorja

60 % polnozrnatih OVSENIH KOSMIČEV, rezistentni maltodekstrin, sonično olje, polnozrnata PŠENIČNA MOKA, 4,8% posušenih kokosovih kosmičev, 4,8 % posušenih PŠENIČNIH kalčkov, riževa moka, sol, aroma.

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

Lahko vsebuje: OREŠKE
MLEKO
SOJO.

Hranilne vrednosti Vitalis SuperMüsli brez dodanega sladkorja

NA 100 G V 1 PORCIJI %*
Energija 1.780 kJ
426 kcal
832 kJ
199 kcal
10
10 %
Maščobe 16 g
7,4 g
11 %
Nasičene maščobe 4,5 g
2,4 g
12 %
Ogljikovi hidrati 48 g
22 g
8 %
Sladkor 1,5 g
3,5 g
4 %
Beljakovine 11 g
6,3 g
13 %
Sol 0,5 g
0,27 g
5 %
Fibre 23 g
9,1 g

* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Količina polnjenja: 420g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne