Vitalis SuperMusli 30% proteinov

Hrustljavi musli z oreščki, temno čokolado in okusno granolo je idealna kombinacija za bolj zdrav zajtrk, bogat z beljakovinami.

Sestavine Vitalis SuperMusli 30% proteinov

42 % SOJINIH kosmičev, 19 % polnozrnatih OVSENIH kosmičev, 8, 6 % SOJINE beljakovine, 8,5 % temne čokolade (kakavova masa, sladkor, emulgator (lecitin)), sladkor, 3,0 % praženih koščkov LEŠNIKOV, MLEČNE beljakovine, sončino olje, oligofruktoza, škrob, posušeni PŠENIČNI kalčki, polnozrnata PŠENIČNA moka, manj masten kakav v prahu, riževa moka, sol, posušeni ekstrakt JEČMENOVEGA slada, PŠENIČNI gluten, posneto MLEKO v prahu, aroma.

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

Lahko vsebuje: druge OREŠKE

Hranilne vrednosti Vitalis SuperMusli 30% proteinov

NA 100 G V 1 PORCIJI %*
Energija 1.757 kJ
420 kcal
823 kJ
197 kcal
10 %
10 %
Maščobe 18 g
8,3 g
12 %
Nasičene maščobe 4 g
2,1 g
11 %
Ogljikovi hidrati 26 g
13 g
5 %
Sladkor 11 g
7,4 g
8 %
Beljakovine 30 g
14 g
28 %
Sol 0,42 g
0,24 g
4 %
Fiber 14 g
5,7 g

* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Količina polnjenja: 375g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne