Vitalis Crunchy Plus – Dvojna čokolada

Začnite dan z Vitalis Hrustljavim Plus mueslijem z dvojno čokolado, polni energije in užitka: to vam zagotavljajo zlatorjavo praženi hrustljavi koščki polnovrednih ovsenih kosmičev, ki se z nežno mlečno in najokusnejšo temno čokolado združujejo v posebno hrustljavo doživetje.

Plusa za vaš užitek:
+ dvojna čokolada: okusna mlečna in temna čokolada s 70 % kakava,
+ zlatorjavi hrustljavi ovseni krispiji s 46 % polnovrednih žitaric – zahvaljujoč posebnemu procesu praženja so še posebno hrustljavi in zlatorjavi.

Poskusite tudi drugi dve vrsti Vitalis Knusper Plus mueslijev – z medom in mandlji ter s sadjem.

Vitalis – užitek, ki dobro dene!

Kupi izdelek:

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

Mleko
Gluten
Oreški in Soja

Hranilne vrednosti Vitalis Crunchy Plus – Dvojna čokolada

NA 100 G V 1 PORCIJI
Energija 1999 kJ
477 kcal
920 kJ
219 kcal
Beljakovine 9.50 g
5.80 g
Ogljikovi hidrati 60 g
27 g
Sladkor 25 g
13 g
Maščobe 21 g
9.20 g
Nasičene maščobe 4.70 g
2.40 g
Sol 0.58 g
0.31 g

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Za ohranitev svežine izdelka po uporabi vrečko dobro zaprite.

Uporaba: 40 g Vitalisa + 60 ml mleka (1.5% m.m)

Količina polnjenja : 300 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne