Čokoladna torta z lešniki brez peke

(0)
5 1 5
Ocena recepta Hvala za vašo oceno!
    (ni zame)
    (dobro)
    (okusno)
    (zelo dobro)
    (odlično)

Čokoladna torta z lešniki brez peke

10 - 12 porcije

Uspijeva lako 20 minut

Sestavine

Sestavine

za recept Čokoladna torta z lešniki brez peke

Piškotna podlaga:

230 g maslenih piškotov (Petit Beurre)
150 g masla (stopljenega)

Pudingova krema:

2 vrečki Dr. Oetker Pudinga čokoladnega
1 l mleka

Okrasitev:

100 g lešnikov
50 g sladkorja

preparation

Priprava

1

Priprava

Dno tortnega modela (Ø 24 cm) obložite s papirjem za peko, rob pa popršite s sprejem za peko.


2

Piškotna podlaga

Piškote zdrobite v kuhinjskem aparatu ali plastični vrečki, da nastanejo drobne piškotne drobtine. Piškotne drobtine zatem zmešajte s stopljenim maslom. Piškotno maso pa nato z žlico enakomerno porazdelite po dnu modela, jo potlačite in za 30 minut postavite v hladilnik.
 


3

Pudingova krema

Puding z mlekom pripravite v skladu z navodili na embalaži in ga enakomerno porazdelite po piškotni podlagi.


4

Okrasitev

Lešnike nasekljajte in jih v ponvi popražite do zlato rjave barve, brez dodane maščobe. Stopite sladkor in vanj nasujte nasekljane ter popražene lešnike, da karamelizirajo. Porazdelite jih po pudingu in torto pred serviranjem za približno dve uri postavite v hladilnik.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne