Sladica z maslenimi piškoti in malinami

(0)
5 6 5
Ocena recepta Hvala za vašo oceno!
    (ni zame)
    (dobro)
    (okusno)
    (zelo dobro)
    (odlično)

Sladica z malinovo in kremno oblogo ter maslenimi piškoti

25 kosov

Potrebno malo iskustva 40 minut

Sestavine

Sestavine

za recept Sladica z maslenimi piškoti in malinami

Za pekač (40 x 30 cm):

okvir za peko
malo maščobe

Biskvit:

250 g pšenične moke
3 žličke Dr. Oetker Original Backin Pecilnega praška (čajne)
175 g sladkorja
1 zavitek Dr. Oetker Vanilin sladkorja
5 jajc (velikost M)
250 g masla mehkega ali margarine

Obloga z malinami:

750 g malin zamrznjenih
2 vrečki Dr. Oetker Pudinga vanilijevega
40 g sladkorja
400 ml vode

Kremna obloga:

600 g sladke smetane za stepanje (hladna)
3 zavitke Dr. Oetker Kremfixa
40 g sladkorja

Za okrasitev:

25 kosov maslenih piškotov

preparation

Priprava

1

Predpriprava

Pekač namastite in nanj postavite okvir za peko. Pečico predhodno segrejte.

Električna pečica 180 °C

Pečica na vroči zrak 160 °C


2

Biskvit

V mešalni posodi zmešajte moko s pecilnim praškom. Dodajte preostale sestavine in vse skupaj z mešalnikom (metlici za mešanje) mešajte najprej na najnižji in nato na najvišji stopnji približno 2 minuti, da nastane gladko testo.  Testo porazdelite po pekaču in ga pogladite. Začnite s peko.

Položaj pečice sredina pečice

Čas peke: 30 Minute

Pustite, da se biskvit na kuhinjski rešetki ohladi.


3

Obloga z malinami

Maline rahlo odtajajte, stresite v posodo in dodajte 200 ml vode. Puding zmešajte s sladkorjem in 200 ml vode. Maline v vodi zavrite, dodajte mešanico pudinga ter vse skupaj med nenehnim mešanjem kuhajte približno 1 minuto. Še vročo oblogo razdelite po biskvitu in pustite, da se strdi.


4

Kremna obloga

Smetano, Kremfix in sladkor stepite v čvrst sneg. Pripravljeno kremo razdelite po oblogi z malinami ter sladico do serviranja postavite v hladilnik.


5

Okrasitev

Pred serviranjem po kremi razdelite maslene piškote tako, da boste imeli prostor za razrez sladice. Okvir za peko previdno odstranite.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne