Čokoladni tartufi z likerjem Baileys®

Sestavine:

200 g temne čokolade
50 g masla
2 zavitka Dr. Oetker bourbon vanilin sladkorja
6 žlic likerja Baileys® (Irish Cream)

Garnitura:

1 zavitek Dr. Oetker lešnikovega krokanta
Dr. Oetker kakav za kolače

1

Predpriprava:

Pripravite: 30 papirnatih modelčkov

2

Priprava:

V vodni kopeli na majhnem ognju med mešanjem raztopite čokolado, maslo in vanilin sladkor. Zatem umešajte liker. Maso za pribl. 30 minut postavite v hladilnik.

3

Garnitura:

Z rokavicami za enkratno uporabo oblikujte 30 kroglic v velikosti lešnikov. 15 kroglic povaljajte v lešnikovem krokantu, preostalih 15 pa posujte s kakavom v prahu in jih položite v papirnate modelčke.

Tartufe shranjujte v hladilniku in si jih privoščite, dokler so še sveži.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne