Sestavine za puding
100 g okroglozrnatega riža
100 ml vode
približno 700 ml mleka
80 g Dr. Oetker Sweet Zero sladila
1–2 žlički Dr. Oetker arome vanilije
200 ml smetane za stepanje
100 g Dr. Oetker mletih mandljev

Sestavine za preliv
300 g višenj
2 žlici Dr. Oetker Sweet Zero sladila
1 žlička Dr. Oetker bourbon vanilijeve paste
1 žlica Dr. Oetker Gustina
100 ml vode

Sestavine za okrasitev
Dr. Oetker mandlji v lističih

 

1

Priprava pudinga

Na rahlem ognju kuhajte riž v vodi in postopno vlivajte mleko. Pred koncem kuhanja dodajte Sweet Zero sladilo in aromo vanilije. Ohladite.
Stepite smetano.
Zmešajte ohlajen riž, mlete mandlje in stepeno smetano. Postrezite v skodelicah in prelijte s hladnim sadnim prelivom. Okrasite z lističi mandljev.

2

Priprava sadnega preliva

Navedene sestavine nekaj minut kuhajte na šibkem ognju. Ohladite.

 


Puding postrezite ohlajen.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne