Sestavine za 1. nadev
200 g Dr. Oetker mletih mandljev
50 g Dr. Oetker Sweet Zero sladila
1–2 žlički Dr. Oetker arome ruma
100 ml vročega mleka

Sestavine za 2. nadev
400 g skute
2 jajci
ščepec soli
1 zavitek Dr. Oetker Finesse naribane limonine lupinice
50 g Dr. Oetker Sweet Zero sladila
1 žlička Dr. Oetker bourbon vanilijeve paste

Sestavine za 3. nadev
200 g mletega maka
150 ml mleka
50 g Dr. Oetker Sweet Zero sladila

Sestavine za 4. nadev
500 g naribanih jabolk
1 žlička cimeta
ščepec soli
50 g Dr. Oetker Sweet Zero sladila
1 žlička Dr. Oetker bourbon vanilijeve paste

Sestavine za premaz in nadev
30 g masla
130 g kisle smetane
vlečeno testo

1

Priprava nadeva
Za vsak nadev zmešajte vse navedene sestavine v enotno zmes.

2

Dno pekača (33 cm x 25 cm) premažite z maslom.

3

Na dno položite dva lista testa, ki ste ju prav tako premazali z maslom. Po testu enakomerno razporedite prvi nadev in nanj položite dva lista testa, premazana z maslom. Nadaljujte, dokler ne razporedite vseh nadevov. Zaključite z dvema listoma testa, premazana z maslom.

4

Gibanico na nekaj mestih prebodite z zobotrebcem, jo premažite s kislo smetano in pecite v pečici, segreti na 170 °C približno 60 minut.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne