Sestavine
200 g gladke moke
6 g Dr. Oetker Backin pecilnega praška
2 banani
80 g Dr. Oetker Sweet Zero sladila
2 jajci
120 ml mleka
1 žlička Dr. Oetker arome vanilije
1 žlica stopljenega masla
1 žlička cimeta

1

Priprava

Zmešajte moko in pecilni prašek. Olupite banane in jih dajte v mešalnik. Dodajte navedene mokre sestavine in zmešajte. Zmes vlijte v suhe sestavine in dobro zmešajte z metlico, da ne ostanejo grudice.

2

Segrejte ponev za palačinke in jo premažite z oljem. Zmanjšajte ogenj in z veliko žlico zajemajte zmes ter na šibkem ognju specite 3–4 male palačinke. Ko se na zgornji strani pojavijo mehurčki, palačinko obrnite in jo popecite še na drugi strani.

3

Palačinke prelijte z medom in okrasite s svežim sadjem.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne