SEZNAM VSEBINE

IZBERI VEGANSKO – POVSEM PREPROSTO!

Vse male odločitve, ki jih sprejemamo vsak dan, na koncu naredijo veliko razliko. Pa naj gre za varčevanje z vodo in energijo, za recikliranje odpadkov, nakupovanje sezonskih izdelkov ali odločanje za večji delež rastlinske prehrane. Malo po malo, dan za dnem vse to pomaga narediti naš skupni planet srečnejši in bolj trajnosten.


Zato spodbujamo vse, da se tu in tam odločijo za kakšno vegansko izbiro. Poleg odličnega nabora slastnih veganskih izdelkov pa vam ponujamo tudi pravo zakladnico receptov, s pomočjo katerih boste v svoje vsakdanje obroke na preprost način vnesli več rastlinskih dobrot. Izbira prehrane na rastlinski osnovi ima lahko precej prednosti – ne le za vaše lastno zdravje, temveč tudi za živali in okolje.  


Torej, kaj še čakate?


Pa če ste 100-% vegan, fleksitarijanec ali popolni novinec
Naši mamljivo okusni recepti vam bodo povsem olajšali poskušanje veganskih prehranskih izbir. Pričnite ustvarjati okusne rastlinske obroke!

KAJ NAM POMENI TRAJNOSTNOST

Dr. Oetker & Veganuary

Uporabljamo vedno več trajnostnih sestavin, manj soli in sladkorja, več rastlinskih izbir in več embalaže, ki se lahko reciklira.

Vsak januar ponosno podpiramo Veganuary, dobrodelno iniciativo, ki milijone ljudi po vsem svetu navdihuje in podpira pri sprejetju veganskega načina življenja že od leta 2014. Udeleženci se zavežejo celoten januar preživeti kot vegani, kar ima pozitiven vpliv.

RASTLINSKE DOBROTE

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne