Nov izdelek

Ustrezen okras za vsako priložnost

Osvobodite svojo ustvarjalnost in okrasite svoje domače pecivo z Dr. Oetker dekorjem. Narišite, potresite ali okrasite - pustite domišljiji prosto pot. več

Nov izdelek

Posebni prazničnih dekorji

V prazničnih dneh okrasite svoje slaščice z Dr. Oetker dekorji! Domišljiji pustite svojo pot! več

Nov izdelek

Božične mešanice v novi preobleki

Že poznane božične mešanice sedaj prihajajo v še lepšem pakiranju, piškoti pa ostajajo enako okusni! več

Več o Dr. Oetker

Kuhanje in peka z Dr. Oetkerjem: kakovost na kratko
Dr. Oetker pri svojih izdelkih za kuhanje in peko že več kot 120 let ohranja kakovost, ki zagotavlja uspeh – vedno se namreč ravna po željah in zahtevah uporabnika ter po potrebah tržišča. Leta 1891 je lekarnar dr. August Oetker razvil pecilni prašek Backin in to je bila podlaga za veliko slastnih in preprostih receptov za peko, ki se prodajajo v maloprodaji. Danes lahko skoraj po vsem svetu uporabniki v svoji kuhinji uporabljajo Dr. Oetkerjeve ideje za peko. Odgovor na vprašanje »Kaj bomo jedli?« je za mnoge družine zaradi raznolikih in vedno novih idej za recepte lažji. Dr. Oetker mednarodno deluje že četrto generacijo, z vsako novo generacijo pa se spreminja tudi raznolikost produktov. Preproste mešanice za peko in najrazličnejši dodatki za uresničenje idej so danes ravno tako sestavni del izbora kot globoko zamrznjena pica, deserti in sladki obroki. Kot družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo in izkušnjami Dr. Oetker ve, kaj je v mnogih gospodinjstvih posebno pomembno pri kuhanju in peki: to je najboljša in vedno enaka kakovost produktov kot garancija za uspeh vseh receptov.
Na spletni strani oetker.si lahko odkrijete recepte s slikami in brskate po Dr. Oetkerjevih raznolikih produktih. Seznanite se tudi z Dr. Oetkerjevim Klubom za peko, kjer lahko najdete najnovejše slastne recepte za peko ter cenovno ugodne ponudbe zbirke Dr. Oetker. Če želite izvedeti več o Dr. Oetkerjevih receptih in raznolikih produktih, se lahko prijavite na novice. Imate vprašanja glede Dr. Oetkrjevih receptov? Pritisnite gumb »Obrnite se na« in se tako obrnite na službo za uporabnike – svetovali vam bodo usposobljeni sodelavci poskusne kuhinje. Poleg tega boste na področju Dr. Oetkerjev svet izvedeli, kako lahko poskusno kuhinjo doživite v živo v Bielefeldu. Nadaljnje informacije v zvezi z družinskim podjetjem Dr. Oetker ter karierni portal in novice lahko najdete pod zavihkom »Podjetje«.
»Preprosto peči in kuhati« z Dr. Oetkerjevimi produkti, ki zagotavljajo uspeh, zagotovo pa vas bo pohvalila tudi vaša družina ali prijatelji.

Odkrijte raznolikost Dr. Oetkerjevih produktov in receptov
Vseeno je, ali živite v enočlanskem gospodinjstvu ali pa ste član velike družine – pri Dr. Oetkerju najdete primerne produkte za vsako priložnost ter recepte za kuhanje in peko, ki jih preprosto pripravite. Sodelavci Dr. Oetkerjeve poskusne kuhinje so za vas pripravili slastne recepte za kuhanje in peko, ki vam zagotovo uspejo in s katerimi boste lahko presenetili svoje najdražje. Dovolite, da vas navdihnejo preprosti recepti s slikami za peko božičnih piškotov, ali pobrskajte po spletni strani oetker.si in poiščite prefinjene recepte za zabavo, brunch, deserte ali prigrizke. Tudi če iščete recept za rojstni dan, npr. recept za torto, ali če sprejmete izziv in si upate sami speči poročno torto – z Dr. Oetkerjevimi recepti bo tudi ta projekt za vas preprost. Vsak recept v poskusni kuhinji tako dolgo testirajo, da je uspeh zagotovljen. Da bi našli raznolike ideje za recepte, prebrskajte Dr. Oetkerjevo domačo stran in spoznali boste celotno raznolikost produktov, ki vam pomagajo pri peki in kuhanju. Vseeno je, kaj iščete – preprosto mešanico za peko, dodatke za zapleteno pekovsko stvaritev ali za vsakdanje obroke –, v raznoliki ponudbi produktov Dr. Oetker za peko in kuhanje boste zagotovo našli, kar iščete.

Doživeti Dr. Oetkerja: raznolika ponudba v zvezi s peko in kuhanjem
Ni nujno, da sta kuhanje in peka vedno težka. V poskusni kuhinji Dr. Oetkerja so razvili veliko slastnih in preprostih receptov, ki vam zagotovo uspejo. Strokovnjaki poskusne kuhinje se poleg preizkušanja okusnih idej za peko posvečajo tudi oblikovanju sezonskih receptov: oglejte si npr. rubriko Božični recepti ali rubriko Velikonočni recepti. Pri vprašanjih v zvezi z Dr. Oetkerjevimi recepti ali produkti vam je vedno na razpolago služba za uporabnike poskusne kuhinje. Če niste več popolnoma prepričani, kako se določeni recepti pripravijo, si lahko pri Dr. Oetkerju vedno še enkrat ogledate recepte za peko s slikami.
Vas zelo zanimata kuhanje in peka in bi radi izvedeli več o podjetju Dr. Oetker? Pridite k Dr. Oetkerju v Bielefeld in v vodenih obhodih ter predstavitvah doživite fascinanten svet družinskega podjetja. Če bi tudi sami radi sodelovali, se udeležite Dr. Oetkerjevih seminarjev in predstavitev ter pod vodstvom strokovnjakov pripravite slasten kolač ali katero drugo okusno jed. Načrtujete poseben otroški rojstni dan na temo kuhanja in peke? V Dr. Oetkerjevem svetu lahko otroci postanejo mali peki in z Dr. Oetkerejevimi sodelavci preizkušajo recepte za peko.
Ali vedno iščete nove, slastne recepte? Potem je Dr. Oetkerejev klub za peko ravno pravi za vas! Odkrijte svet peke v njem! Preberite najnovejše recepte iz Dr. Oetkerjeve poskusne kuhinje v ekskluzivni reviji kluba »Gugelhupf« in uživajte v prednostih kluba za peko, kot so posebni pogoji za Dr. Oetkerjevo zbirko.
Ste prepričani o vedno enaki kakovosti in zanesljivosti Dr. Oetkerjevih receptov za kuhanje in peko in bi radi izvedeli več o celotni raznolikosti Dr. Oetkerjevih tem? Dr. Oetkerjeve novice vam zagotavljajo brezplačne informacije o novih produktih, aktualnih ponudbah iz Dr. Oetkerjeve zbirke, receptih in nasvetih v zvezi s peko, kuhanjem in uživanjem.

Dr. Oetker: podjetje in kariera
Dr. Oetkerju že desetletja uspeva, da mu uporabniki zaupajo. Z zanesljivostjo, visoko kakovostjo produktov in neprestanimi novostmi je znamka Dr. Oetker na področju peke in kuhanja v Nemčiji znana skoraj vsem. Odkrijte številke in dejstva o Dr. Oetkerju ali pa se čim prej pozanimajte o zgodovini podjetja na spletni strani oetker.si. Na področju stikov z javnostjo boste našli na kratko predstavljene aktualne informacije.
Če ste prepričani o kakovosti Dr. Oetkerjevih produktov in receptov ter se čutite povezani z družinskim podjetjem Dr. Oetker, ki stoji za svojimi kuharskimi in pekovskimi recepti, ki uporabnikom vedno uspejo, in za kakovostno raznolikostjo produktov, se prijavite prek Dr. Oetkerjevega kariernega portala in izvedite več o karieri v družinskem podjetju z bogato tradicijo. Kontinuiran razvoj z zanimivimi možnostmi nadaljnjega izobraževanja, dolgoročna vključitev, pošteni delovni modeli in storitve delodajalca so za podjetje Dr. Oetker pomembna podlaga za trajen poslovni uspeh.
Dr. Oetker – Kakovost je najboljši recept.