PAULIN nori svet

V PAULINEM norem svetu lahko odkrijete veliko stvari! Tukaj boste našli vse o vaših najljubših izdelkih PAULA, kreativnih idejah za barvanje in ročna dela ter odličnih igrah. Poleg tega PAULA razkriva svoje najboljše recepte za "kul" zabave. Veliko veselja!

       Izdelki       

PAULA čokoladni puding z lisami z okusom vanilije

Ta različica združuje okusen čokoladni puding s kul »kravjimi lisami« iz pudinga z okusom vanilije! Pravi vrhunec za vse ljubitelje pudingov!

Več

PAULA puding z okusom vanilije s čokoladnimi lisami

Ta različica združuje okus vanilijevega pudinga s kul »kravjimi lisami« iz pudinga z okusom čokolade! Pravi vrhunec za vse ljubitelje pudingov!

Več

PAULINO zabavno barvanje

PAULINO predlogo za barvanje lahko prenesete tukaj!

Pogledajte!

PAULINO poznavanje sestavin

Katere so sestavine Paulinega pudinga? Kako pridejo lise v puding? 

Izvedite vse o Paulinih pametnih sestavinah!
Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne