PIŠKOTKI na spletni strani DR. OETKER

Ta spletna stran shranjuje piškotke na vaš računalnik z namenom izboljšanja delovanja spletne strani ter nam in našim partnerjem pomaga bolje razumeti način, na katerega uporabljate našo spletno stran. Nadaljnja uporaba te spletne strani (klikanje, krmiljenje, pomikanje) ali odstranitev tega obvestila o piškotkih se šteje za strinjanje z namestitvijo in uporabo piškotkov. Za več informacij o piškotkih in njihovem brisanju preberite naš pravilnik o zasebnosti.

125 let Dr. Oetker Original pudinga

Kaj se skriva za tistim posebnim občutkom, ki ga povezujemo s sveže pripravljenim, toplim pudingom? Morda nepozaben vonj, ki se širi iz kuhinje, ali njegov edinstven, nežen okus? Morda so to spomini na otroštvo, ko smo s prsti pomazali ostanke pudinga iz posode, v kateri se je kuhal?
Kakor koli že, vsi se spominjamo trenutkov z dr. Oetker Original pudingom in nepozabnih okusov vanilje in čokolade.

 
Že davnega leta 1894, ko je nastal prvi Original puding v prahu, se je odlikoval po preprosti pripravi in zagotovljenem uspehu – brez grudic. Tudi danes, po 125 letih, je ostal nezamenljiva klasika vsakega gospodinjstva. 
 
Praznujte z nami 125 let pudinga z edinstveno promocijo v prodajalnah in z omejeno retro izdajo, ki smo jo pripravili za vas.

 

Najbolj prodajana okusa – čokolada in vanilja, bosta na voljo v vintage izdaji, ki prikazuje, kako se je skozi štiri zgodovinska obdobja, od dvajsetih do sedemdesetih let prejšnjega stoletja, spreminjala podoba embalaže.

 

Promocijsko pakiranje vsebuje 3 vrečke pudinga
v retro izdaji od skupaj 8 različnih: 

Za to priložnost smo posebej izdelali in oblikovali darilni paket, kjer boste našli enega od štirih magnetnih foto okvirjev, oblikovanih z navdihom trenutkov iz preteklosti.
 
Foto okvir preprosto in praktično namestite na vrata hladilnika.
Da bi vas vedno spremljali spomini na prijetne dogodke, vas vabimo, da zberete vse retro izdaje.

 

Fotografije delite tudi na družbenih omrežjih: #trenutkikisejihspominjamo #125letpudinga