125 let Dr. Oetker Original pudinga

Kaj se skriva za tistim posebnim občutkom, ki ga povezujemo s sveže pripravljenim, toplim pudingom? Morda nepozaben vonj, ki se širi iz kuhinje, ali njegov edinstven, nežen okus? Morda so to spomini na otroštvo, ko smo s prsti pomazali ostanke pudinga iz posode, v kateri se je kuhal?
Kakor koli že, vsi se spominjamo trenutkov z dr. Oetker Original pudingom in nepozabnih okusov vanilje in čokolade.

 
Že davnega leta 1894, ko je nastal prvi Original puding v prahu, se je odlikoval po preprosti pripravi in zagotovljenem uspehu – brez grudic. Tudi danes, po 125 letih, je ostal nezamenljiva klasika vsakega gospodinjstva. 
 
Praznujte z nami 125 let pudinga z edinstveno promocijo v prodajalnah in z omejeno retro izdajo, ki smo jo pripravili za vas.

 

Najbolj prodajana okusa – čokolada in vanilja, bosta na voljo v vintage izdaji, ki prikazuje, kako se je skozi štiri zgodovinska obdobja, od dvajsetih do sedemdesetih let prejšnjega stoletja, spreminjala podoba embalaže.

 

Promocijsko pakiranje vsebuje 3 vrečke pudinga
v retro izdaji od skupaj 8 različnih: 

Za to priložnost smo posebej izdelali in oblikovali darilni paket, kjer boste našli enega od štirih magnetnih foto okvirjev, oblikovanih z navdihom trenutkov iz preteklosti.
 
Foto okvir preprosto in praktično namestite na vrata hladilnika.
Da bi vas vedno spremljali spomini na prijetne dogodke, vas vabimo, da zberete vse retro izdaje.

 

Fotografije delite tudi na družbenih omrežjih: #trenutkikisejihspominjamo #125letpudinga        
 

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne