Partnerschaft mit SOS-Kinderdorf

Potrebe bodočih generacij so za družinsko podjetje ravno tako pomembne. V letu 2008 je zato sklenilo dolgoročno partnerstvo s SOS-Kinderdorf (otroško vasjo).

Partnerstvo s SOS otroško vasjo

Čeprav ima Nemčija zelo visok življenjski standard, se kljub temu vedno pogosteje dogaja, da se otroci znajdejo v problematičnih in obremenjujočih družinskih situacijah. Socialna zanemarjenost ali zapuščenost na žalost ni več redkost. V SOS otroški vasi je Dr. Oetker našel partnerja, ki mnogo otrokom omogoča življenje v družini z vsemi njenimi pozitivnimi vrednotami. Da bi podprl delo SOS otroške vasi, je Dr. Oetker sklenil dolgoročno partnerstvo z organizacijo. Podjetje je za gradnjo in vzdrževanje dveh stanovanjskih hiš v SOS otroški vasi Harkscheide pri Hamburgu dalo na razpolago milijonski znesek in se dogovorilo o stalni finančni podpori za izobraževalne usmeritve in pedagoške projekte. Ko se je leta 2011 pokazalo, da je za odprtje novega centra SOS otroške vasi za oskrbo otrok potrebna velika kuhinja, je Dr. Oetker omogočil nakup le-te. Poleg priprave do 100 kosil dnevno podjetje podpira tudi pedagoško skupno kosilo, ki otrokom poleg skupnega kosila zagotavlja še pomoč pri opravljanju domačih nalog. Obenem je Dr. Oetker že od leta 2013 angažiran v türinški Geri pri velikem projektu SOS otroške vasi. V tem projektu so pod eno streho združene različne pomoči za otroke.Pri tem podpora ni vezana na nabavo izdelkov Dr. Oetkerja. Angažiranost podjetja temelji samo na odgovornosti do institucije »družina«, ki ima pri Dr. Oetkerju že od nekdaj zelo veliko vrednost. Na podporo SOS otroških vasi v lastni državi se vse pogosteje osredotoča vse več deželnih družb. Trenutno so to lokacije v naslednjih državah: Poljska, Madžarska, Hrvaška, Češka, Avstrija, Romunija, Nizozemska, Srbija, Italija, Belgija, Kanada, Francija in Finska. Ta pomoč pa pomeni več kot le finančno podporo: z množico aktivnosti in z osebnimi stiki sodelavcev to partnerstvo zares živi.

 

Na domačo stran SOS otroška vas

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne