Regionalno udejstvovanje

Obseg potreb je velik in zadev ne more vedno reševati država. Že od nekdaj se Dr. Oetker udejstvuje na socialnem področju in skrbi za potrebe otrok in tistih, ki potrebujejo pomoč.

Nemška zveza za zaščito otrok

Nemška zveza za zaščito otrok

Že od konca leta 1960 družina lastnikov in podjetje Dr. Oetker intenzivno sodelujeta z Nemško zvezo za zaščito otrok. Maja Oetker, žena vnuka ustanovitelja firme Rudolfa Augusta Oetkerja, je leta 1969 ustanovila krajevno zvezo v Bielefeldu, da bi si prizadevala predvsem za interese socialno zapostavljenih otrok iz regije. Zveza za zaščito otrok s svojim večplastnim delom, usmerjenim na potrebe, ponuja kompetentno pomoč in podporo tako otrokom in mladostnikom kot tudi družinam. V Bielefeldu so leta 1977 ustanovili hišo za zaščito otrok, ki je vse od takrat pribežališče za otroke in njihove starše. Projekti, kot je botrstvo in opoldanska oskrba za osnovnošolce ali pa tudi skupina mati-otrok, prizadetim pomagajo že več kot 40 let. Informacije o projektu in delu Zveze za zaščito otrok najdete na

Iniciativa za zaposlovanje

Iniciativa za zaposlovanje

Regionalna »Iniciativa za zaposlovanje OWL e. V.« se ukvarja s konkretnimi projekti za pripravo, ustvarjanje in zavarovanje delovnih mest v regiji Vzhodna Vestfalija - Lippe. Cilj iniciative je podpiranje delovnega trga te regije in tako izboljšanje situacije zaposlovanja v regiji. V Bielefeldu je že od leta 2002 regionalna podružnica, zvezno društvo »Iniciativa za zaposlovanje« pa je bilo ustanovljeno že leta 1998. Podjetje Dr. Oetker se kot član društva angažira za interese zaposlenih, da imajo že v samem družinskem podjetju zelo veliko vrednost.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne