Dr. Oetker Creative puding z okusom slane karamele

Popolna kombinacija sladkega in slanega za vse okuse.

Vsi ljubitelji sladko-slanih kombinacij bodo uživali v Dr. Oetker Creative pudingu z okusom slane karamele. Okus karamele s ščepcem soli je postal ena najbolj priljubljenih kombinacij okusov in eden zadnjih trendov. Puding z bogatim in kremastim okusom karamele je popolna sladica za vse ljubitelje sladkega in slanega. Pripravi se s 500 ml mleka in 30 g sladkorja. Dr. Oetker Creative pudingi so nove in inovativne sladice, ki bodo všeč tistim, ki radi preizkušajo edinstvene okuse.

 

Puding slana karamela

Koruzni škrob, 3,2 % karamelizirani sladkorni sirup, naravne arome (vsebuje MLEKO), sol, maltodekstrin.

Kupi izdelek:

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

GLUTEN
JAJCA

Hranilne vrednosti Dr. Oetker Creative puding z okusom slane karamele

Povprečna hranilna vrednost
NA 100 G NA 100 G PRODUKTA V 1 PORCIJI %*
Energija 1456 kJ
343 kcal
355 kJ
84 kcal
507 kJ
120 kcal
6 %
6 %
Maščobe 0.20 g
1.30 g
1.90 g
3 %
Nasičene maščobe 0.10 g
0.90 g
1.30 g
7 %
Ogljikovi hidrati 84 g
15 g
6 g
8 %
Sladkor 2.40 g
9.50 g
14 g
16 %
Beljakovine 0.70 g
2.70 g
3.80 g
8 %
Sol 2 g
0.25 g
0.36 g
6 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti v suhem prostoru pri sobni temperaturi.

Uporaba: 40 g praška za puding + 30 g sladkorja + 500 ml mleka (1,5 % m. m.)

Količina polnjenja : 40 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne