Krema za kremšnite

Prašek za hitro pripravo 1,11 kreme za 9 - 12 kremnih rezin.
Dodati 800 ml hladnega mleka in 2 plasti pečenega listnatega testa. Priprava: 1. Specite 2 plasti listnatega testa velikosti 20x25 cm (za debelejše kremne rezine) ali 25x30 cm (za tanjše kremne rezine). 2. V posodo za mešanje vlijte 800 ml mleka in dodajte prašek za pripravo kreme. 3. Maso najprej mešajte z električnim mešalnikom pri najnižji hitrosti, nato 3 minute pri najvišji hitrosti. 4. Kremo vlijte na listnato testo, poravnajte površino in robove ter jo prekrijte z drugo plastjo listnatega testa, ki ga prej narežete na kvadrate. 5. Pustite 3 ure v hladilniku, potresite s sladkorjem v prahu in narežite. Dodatni nasvet: Na kremo lahko nanesete stepeno sladko smetano ali "šlag peno': Kremne rezine lahko okrasite s sladkorjem v prahu Dr. Oetker Sladki prah.

Kupi izdelek:

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

Gluten
Jajca
Mleko in Oreški

Hranilne vrednosti Krema za kremšnite

NA 100 G V 1 PORCIJI %*
Energija 514 kJ
121 kcal
1616 kJ
380 kcal
6 %
6 %
Maščobe 1.20 g
0 g
2 %
Nasičene maščobe 0.80 g
0 g
4 %
Ogljikovi hidrati 25 g
95 g
10 %
Sladkor 20 g
73 g
22 %
Beljakovine 2.60 g
0 g
5 %
Sol 0.31 g
0.93 g
5 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti v suhem in hladnem prostoru

Količina polnjenja : 230 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne