Tekoča barva za jedila zelena

Dr. Oetker tekoče jedilne barve so zaradi izjemne intenzivnosti še posebej primerne za barvanje biskvita, prelivov, sladkorja v prahu, fondanta in testa, tisti najpogumnejši pa jih lahko uporabijo v koktajlih.


Ne glede na to, ali pečete skupaj z otroki ali pripravljate mavrični kolač, so tekoče jedilne barve prava izbira za ustvarjanje veselih in domiselnih krem ter kolačev. Zelena jedilna barva ne vsebuje AZO-barvil in je primerna tudi za pripravo veganskih slaščic.


Barvo dodajajte postopoma, dokler ne dobite želenega odtenka, od pastelno zelene do živo zelene barve.

Barve so med peko stabilne in obstojne, pri toplotni obdelavi pa še vedno ostajajo žive.

Kupi izdelek:

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

Zaradi mogočih sprememb v sestavinah vas prosimo
da vedno preverite podatke o alergenih na embalaži izdelka.

Hranilne vrednosti Tekoča barva za jedila zelena

NA 100 G %*
Energija 361 kJ
87 kcal
4 %
4 %
Maščobe 1.40 g
2 %
Ogljikovi hidrati 31 g
12 %
Beljakovine 0.20 g
1 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti v suhem prostoru pri sobni temperaturi.

Količina polnjenja : 30 ml

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne