Fina marcipanova surova masa

Priljubljen okrasek!
Dr. Oetkerjeva marcipanova masa je pripravljena iz najokusnejših, skrbno izbranih mandljev in drugih sestavin.
Idealna je za izdelavo okraskov in modeliranje, uporabite pa jo lahko tudi kot osnovno sestavino za kolače, torte in druge sladice.
Preprosta je za oblikovanje, brez težav pa jo je mogoče tudi pobarvati.
 

Kupi izdelek:
Fina marcipanova surova masa (1 Recepti)

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

Oreškov

Hranilne vrednosti Fina marcipanova surova masa

NA 100 G
Energija 2103 kJ
505 kcal
Beljakovine 11 g
Ogljikovi hidrati 39 g
Sladkor 36 g
Maščobe 32 g
Nasičene maščobe 2.50 g
Sol 0.03 g

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti na suhem in hladnem.

Količina polnjenja : 200 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne