PIŠKOTKI na spletni strani DR. OETKER

Ta spletna stran shranjuje piškotke na vaš računalnik z namenom izboljšanja delovanja spletne strani ter nam in našim partnerjem pomaga bolje razumeti način, na katerega uporabljate našo spletno stran. Nadaljnja uporaba te spletne strani (klikanje, krmiljenje, pomikanje) ali odstranitev tega obvestila o piškotkih se šteje za strinjanje z namestitvijo in uporabo piškotkov. Za več informacij o piškotkih in njihovem brisanju preberite naš pravilnik o zasebnosti.

Baking Powder

Mirror glaze sladkorni obliv

Svetovna uspešnica od zdaj tudi v ponudbi Dr. Oetkerja. Že pripravljen sladkorni obliv zadostuje za celo torto in na njej ustvari zrcalni ali stekleni učinek, ki je v svetu slaščičarstva izjemno priljubljen. Popoln videz na vsaki torti, pecivu ali drugih slaščicah. 
Mirror glaze sladkorni obliv Dr. Oetker je preprost za uporabo; vrečko samo postavite v segreto vodo in v trenutku boste dobili glazuro visokega sijaja. 
Obliv je brezbarven, nevtralnega okusa in vonja. Če želite, da bodo vaše sladice še privlačnejše, lahko obliv obarvate v želen odtenek s tekočimi jedilnimi barvami Dr. Oetker. 

 

 

Sestavine Mirror glaze sladkorni obliv

sladkor, glukozni sirup, voda, palmino olje, polnomastno mleko v prahu, sladka sirotka v prahu, želatina, emulgator (E 472a), konzervans (kalijev sorbat), barvilo (titanov dioksid).

Alergeni

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Hranilne vrednosti Mirror glaze sladkorni obliv

NA 100 G
Energija 1.278 kJ
303 kcal
Maščobe 8,2 g
Nasičene maščobe 6,6 g
Ogljikovi hidrati 54 g
Sladkor 42 g
Beljakovine 3,4 g
Sol 0,1 g

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti na suhem in pri sobni temperaturi.

Količina polnjenja: 130g