Mirror glaze sladkorni obliv

Svetovna uspešnica od zdaj tudi v ponudbi Dr. Oetkerja. Že pripravljen sladkorni obliv zadostuje za celo torto in na njej ustvari zrcalni ali stekleni učinek, ki je v svetu slaščičarstva izjemno priljubljen. Popoln videz na vsaki torti, pecivu ali drugih slaščicah. 
Mirror glaze sladkorni obliv Dr. Oetker je preprost za uporabo; vrečko samo postavite v segreto vodo in v trenutku boste dobili glazuro visokega sijaja. 
Obliv je brezbarven, nevtralnega okusa in vonja. Če želite, da bodo vaše sladice še privlačnejše, lahko obliv obarvate v želen odtenek s tekočimi jedilnimi barvami Dr. Oetker. 

Alergeni

Zaradi mogočih sprememb v sestavinah prosimo, da vedno preverite podatke o alergenih na embalaži izdelka.

Hranilne vrednosti Mirror glaze sladkorni obliv

NA 100 G
Energija 1.278
303
Maščobe 8,2
Nasičene maščobe 6,6
Ogljikovi hidrati 54
Sladkor 42
Beljakovine 3,4
Sol 0,1

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti na suhem in pri sobni temperaturi.

Količina polnjenja : 130 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne