Vse vrste

Feliciana (3 Produkti )

Feliciana Margherita
Pizza Feliciana šunka in pesto
Pizza Feliciana Quattro Formaggi

Pizza Feliciana

Pizza Feliciana je prva zamrznjena pizza, navdihnjena z okusnimi italijanskimi pizzami. Skrivnost njenega enkratnega okusa je v tankem, hrustljavem testu z dodatkom kvasa. Polnost okusa ji daje bogastvo sestavin, začimb in omake.

 

Pizza Feliciana je pripravljena brez ojačevalcev okusa in barvil.

Rustikalna pizza ponuja značilen okus prave italijanske pizze, spontanost italijanskega vzdušja ter sredozemski čar. Zdaj tudi pri vas doma, kadarkoli in s komerkoli si jo boste želeli deliti.

 

Hitro, preprosto in vedno okusno

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne