Pizza Feliciana Quattro Formaggi

Pizza Quattro formaggi je bogastvo vsega tistega, kar imamo pri pizzi najraje! Kombinacija štirih različnih vrst sira na hrustljavem, rustikalnem testu: gorgonzola, edamec, mozzarella in tilzit z dodatkom goste omake iz smetane in česna. Polnost in intenzivnost okusa dopolnjujejo začimbe in zelišča – česen, rožmarin, origano in bazilika.

Definitivno za vsakogar!

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

Gluten
Sir
Soja
Smetana in Gorčica

Hranilne vrednosti Pizza Feliciana Quattro Formaggi

NA 100 G V 1 PORCIJI %*
Energija 1110
264
3607
859
43
43
Beljakovine 10
33
66
Ogljikovi hidrati 33
107
41
Sladkor 3.70
12
13
Maščobe 9.90
32
46
Nasičene maščobe 5
16
80
Sol 1.30
4.30
72
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti pri -18°C. Po odtajanju ne zamrzujte ponovno.

Količina polnjenja : 325 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne