Gluten free muffins

Dr. Oetker mešanica za gluten free muffine je pripravljena v posebnih in kontroliranih pogojih ter varna za vse, ki uživajo hrano brez glutena. Odlična receptura, preprosta priprava ter izjemna sočnost so jamstvo, da bodo ti odlični kolački pogosto na jedilniku vseh, ki v vsakdanji prehrani uživajo izdelke, ki ne vsebujejo glutena. Eno pakiranje Dr. Oetker mešanice za brezglutenske mafine zadostuje za pripravo 12 izjemno sočnih mafinov z bogatim polnilom s čokoladnimi koščki, ki se v ustih kar topijo! Priprava je hitra in enostavna, ne potrebujete električnega mešalnika, saj lahko sestavine zmešate tudi ročno. Pakiranje vsebuje 290 g mešanice za testo, 50 g čokoladnih koščkov ter 12 papirnatih modelčkov za pripravo izjemno sočnih mafinov brez glutena.

 

Dodati morate še: Za testo: 2 jajci (velikosti M), 100 ml olja, 100 ml mleka

Čas peke: 20 - 25 minut. Električna pečica: 180 ºC (segreta). Pečica na vroči zrak: 160ºC (segreta). Upoštevajte navodila za uporabo vaše pečice!

 

Priprava:

1. Najprej položite 12 papirnatih modelčkov na pekač ter segrejte pečico.

2. Priprava testa: Mešanico za testo stresite v posodo za mešanje. Dodajte jajca, mleko in olje, ter z mešalnikom pri največji hitrosti mešajte 2 minuti, da dobite gladko testo. Žlico čokoladnih koščkov prihranite za pozneje, ostalo vmešajte v testo.

3. Peka: S pomočjo žličke enakomerno razporedite testo v modelčke. Napotek: modelčke napolnite samo do polovice. Ostanek čokoladnih koščkov posujte po testu. Pekač postavite na sredino pečice. Čas in temperaturo peke prilagodite vaši pečici. Ko so muffini pečeni, jih odstranite iz pekača in pustite, da se v modelčkih ohladijo.

Kupi izdelek:

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

Lahko vsebuje sledi JAJC
SOJE
MLEKA in OREŠKOV.

Hranilne vrednosti Gluten free muffins

NA 100 G V 1 PORCIJI %*
Energija 1625 kJ
384 kcal
844 kJ
202 g
10 %
10 %
Beljakovine 2.90 g
2.40 g
5 %
Ogljikovi hidrati 83 g
24 g
9 %
Sladkor 43 g
13 g
14 %
Maščobe 4 g
11 g
16 %
Nasičene maščobe 2.40 g
2.10 g
11 %
Sol 1.20 g
0.38 g
6 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti na suhem in hladnem.

Količina polnjenja : 340 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne