PIŠKOTKI na spletni strani DR. OETKER

Ta spletna stran shranjuje piškotke na vaš računalnik z namenom izboljšanja delovanja spletne strani ter nam in našim partnerjem pomaga bolje razumeti način, na katerega uporabljate našo spletno stran. Nadaljnja uporaba te spletne strani (klikanje, krmiljenje, pomikanje) ali odstranitev tega obvestila o piškotkih se šteje za strinjanje z namestitvijo in uporabo piškotkov. Za več informacij o piškotkih in njihovem brisanju preberite naš pravilnik o zasebnosti.

Baking Powder

Gustin Gluten free

Od samih začetkov davnega leta 1898 in vse do danes je Dr. Oetker Gustin preverjen dodatek pri kuhanju ter pečenju kolačev. Gustin je fin koruzni škrob, ki se vsestransko uporablja za različne jedi, in sicer za zgoščevanje kremnih juh in različnih omak ali pa za še bolj fino testo kolačev, piškotov ter tort. Gustin je izdelek, ki naravno ne vsebuje glutena. Izdelki Dr. Oetker Gustin brez glutena so narejeni v posebnih in nadzorovanih pogojih za vse ljubitelje brezglutenskih izdelkov.
Gustin lahko uporabimo za sočnejše testo, tako da z njim nadomestimo del moke. Za zgoščevanje kremnih juh in omak ga med stalnim mešanjem dodamo v vročo jed, ki jo nato na hitro prevremo. Uporabimo ga lahko v različnih receptih. 

 

 

Alergeni

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Hranilne vrednosti Gustin Gluten free

NA 100 G
Energija 1.471 kJ
346 kcal
Beljakovine 0,5 g
Ogljikovi hidrati 86 g
Sol 0,04 g

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti na suhem mestu in pri sobni temperaturi,

Količina polnjenja: 80g