Gustin Gluten free

Od samih začetkov davnega leta 1898 in vse do danes je Dr. Oetker Gustin preverjen dodatek pri kuhanju ter peki kolačev. Gustin je fin koruzni škrob, ki se vsestransko uporablja za različne jedi, in sicer za zgoščevanje kremnih juh in različnih omak ali pa za še bolj fino testo kolačev, piškotov ter tort. Gustin je izdelek, ki naravno ne vsebuje glutena. Izdelki Dr. Oetker Gustin brez glutena so narejeni v posebnih in nadzorovanih pogojih za vse ljubitelje brezglutenskih izdelkov.
Gustin lahko uporabimo za sočnejše testo, tako da z njim nadomestimo del moke. Za zgoščevanje kremnih juh in omak ga med stalnim mešanjem dodamo v vročo jed, ki jo nato na hitro prevremo. Uporabimo ga lahko v različnih receptih. 

Kupi izdelek:

Alergeni

Zaradi mogočih sprememb v sestavinah prosimo, da vedno preverite podatke o alergenih na embalaži izdelka.

Hranilne vrednosti Gustin Gluten free

NA 100 G
Energija 1471 kJ
346 kcal
Beljakovine 0.50 g
Ogljikovi hidrati 86 g
Sol 0.04 g

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti na suhem mestu in pri sobni temperaturi,

Količina polnjenja : 80 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne