Puding Gluten free z okusom čokolade

Dr. Oetker Original pudingi so nedvomno klasika med Dr. Oetkerjevimi deserti že od leta 1894. Novi puding z okusom čokolade brez glutena je narejen v posebnih in nadzorovanih pogojih za vse ljubitelje brezglutenskih izdelkov.  

Kupi izdelek:

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

Mleko in Oreški

Hranilne vrednosti Puding Gluten free z okusom čokolade

NA 100 G V 1 PORCIJI %*
Energija 1434 kJ
338 kcal
591 kJ
140 kcal
7 %
7 %
Beljakovine 3.70 g
4.70 g
9 %
Ogljikovi hidrati 75 g
25 g
10 %
Sladkor 0.60 g
16 g
18 %
Maščobe 1.80 g
2.10 g
3 %
Nasičene maščobe 1.10 g
1.40 g
7 %
Sol 0.24 g
0.19 g
3 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti na suhem mestu in pri sobni temperaturi,

Uporaba: Pripravljen z dodatkom 40 g sladkorja in 500 ml mleka (1.5% m.m)

Količina polnjenja : 49 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne