Proteinski mlečni riž

Dr. Oetker obrok z visoko vsebnostjo beljakovin – mlečni riž je odličen za vse ljubitelje te sladke klasike, ki pazijo na svojo prehrano. S 30 g beljakovin v pripravljenem obroku, brez dodanega sladkorja* in z nizkim deležem maščob je popoln dodatek aktivnemu življenjskemu slogu. Dr. Oetker obrok z visoko vsebnostjo beljakovin se lahko po želji obogati: s cimetom, Dr. Oetker sadno kašo ali s svežim sadjem: Dr. Oetker obrok z visoko vsebnostjo beljakovin vedno uspe in je odličnega okusa!

Dr. Oetker obrok z visoko vsebnostjo beljakovin – mlečni riž je preprost za pripravo: v le desetih minutah je pripravljen obrok, ki budi spomine na otroštvo.


*Vsebuje naravno prisotne sladkorje

 

Kupi izdelek:

Alergeni

Zaradi mogočih sprememb v sestavinah prosimo, da vedno preverite podatke o alergenih na embalaži izdelka.

Način prehrane

  • vegetarijansko
  • lakto-vegetarijanec

Hranilne vrednosti Proteinski mlečni riž

Povprečna hranilna vrednost ½ pripravljenega izdelka (= 252 g)
NA 100 G NA 100 G PRODUKTA V 1 PORCIJI %*
Energija 1479 kJ
350 kcal
464 kJ
110 kcal
1169 kJ
277 kcal
14 %
14 %
Maščobe 1.20 g
1.50 g
3.80 g
5 %
Nasičene maščobe 0.40 g
0.90 g
2.20 g
11 %
Ogljikovi hidrati 61 g
16 g
42 g
16 %
Sladkor 0.90 g
4 g
10 g
11 %
Beljakovine 16 g
6 g
15 g
30 %
Sol 0.26 g
0.15 g
0.37 g
6 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Količina polnjenja : 104 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne