Proteinski kremni zdrobov puding

High Protein zdrobov puding je kremasta in okusna sladica z visokim deležem proteinov, nizko vsebnostjo maščob, brez dodanega sladkorja in bogata z vlakninami. Vsebuje mlečne proteine in kolagen. Eno pakiranje izdelka zadostuje za 2 obroka s priljubljenim okusom zdroba. Zaradi 20 g proteinov v pripravljenem izdelku pa je idealen za vse, ki pazijo na prehrano.

 

Preprosta priprava!            

1. Zavrite 300 ml mleka.
2. Posodo odstavite s štedilnika. Dodajte prašek za puding in 1 minuto mešajte. Kremni puding pustite stati 5 minut.
3. Kremni puding še enkrat dobro premešajte in ga nalijte v kozarce ali skledo.
4. Postrezite toplega ali hladnega.

Kupi izdelek:

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

GLUTEN in MLEKO

Hranilne vrednosti Proteinski kremni zdrobov puding

NA 100 G V 1 PORCIJI %*
Energija 384 kJ
92 kcal
699 kJ
167 kcal
8 %
8 %
Maščobe 1.40 g
2.60 g
4 %
Nasičene maščobe 0.80 g
1.50 g
8 %
Ogljikovi hidrati 11 g
20 g
8 %
Sladkor 4.20 g
7.60 g
8 %
Vlaknine 6.40 g
12 g

Beljakovine 5.50 g
10 g
20 %
Sol 0.15 g
0.28 g
5 %
Pripravljen z dodatkom 300 ml mleka (1,5 % mm).
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hranite v hladnem in suhem prostoru.

Uporaba: Pripravite s 300 ml mleka.

Količina polnjenja : 65 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne