Domači Krhki keksi

Brez keksov iz rahlega in krhkega testa si ne moremo predstavljati praznične mize ob posebnih dogodkih in praznovanjih.

Eno pakiranje Dr. Oetker mešanice za krhke kekse zadostuje za pripravo kar 100 piškotov. S pomočjo receptov iz babičine kuhinje, ki so priloženi v pakiranju, lahko tradicionalne kekse iz krhkega testa hitro in preprosto pripravite na 5 različnih načinov. Priprava sladic z Dr. Oetkerjem postaja neverjetno preprosta.

Zavitek vsebuje: 500 g mešanice za testo

Dodati morate še: 125 g zmehčanega margarine ali masla, 2 jajci, dekoracijo po želji Upoštevajte navodila za uporabo vaše pečice! Čas peke: 12 - 14 minut, električna pečica: 170 ºC (segreta), pečica na vroči zrak: 150 ºC (segreta)

 

Priprava:

1. Priprava testa: Pekač obložite s papirjem za peko. Vključite pečico. Mešanico za kekse dajte v posodo, dodajte margarino ali maslo in jajci. Z mešalnikom (z lopaticami) mešajte, najprej pri najmanjši, nato pri največji hitrosti, da dobite gladko testo.

 

Linški keksi

2. Oblikovanje: Na pomokani delovni površini testo razvaljajte na približno 0,5 cm debeline. Iz ene polovice testa izrežite oblike z luknjico na sredini, iz druge polovice pa iste oblike brez luknjic ter jih razporedite na pekač.

3. Peka: Pekač postavite na sredino pečice. Čas in temperaturo peke prilagodite vaši pečici. Pečene kekse skupaj s papirjem za peko prestavite na mrežo in počakajte, da se ohladijo. Po želji jih okrasite, npr. džem stisnite skozi cedilo, zmešajte z likerjem ali sokom in premažite pečene polovice brez luknjice. Na te prilepite kekse z luknjico. Preden kekse postrežete jih posujte s sladkim prahom.

Kupi izdelek:

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

GLUTEN. Lahko vsebuje: MLEKO
JAJCA in OREŠKOV.

Hranilne vrednosti Domači Krhki keksi

NA 100 G V 1 PORCIJI %*
Energija 1751 kJ
417 kcal
1533 kJ
361 kcal
21 %
21 %
Beljakovine 8.20 g
7.80 g
16 %
Ogljikovi hidrati 60 g
80 g
23 %
Sladkor 24 g
31 g
27 %
Maščobe 16 g
0.80 g
23 %
Nasičene maščobe 6.90 g
0.20 g
35 %
Sol 0.69 g
0.80 g
12 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti na suhem in hladnem.

Količina polnjenja : 500 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne