Choco Lava Muffins

Mehki, sočni in s čokoladnim polnilom v sredini – Dr. Oetker Choco Lava Muffins bodo prevzeli tudi največje čokoholike.

Mešanica zadostuje za pripravo 12 odličnih čokoladnih mafinov, ki so pripravljeni hitro ter preprosto in se pečejo le 9 minut. V pakiranju so priloženi tudi papirnati modelčki, kar še dodatno skrajša čas priprave. Dr. Oetker Choco Lava Muffins vam pričarajo neverjetno čokoladno izkušnjo. Najbolje jih je postreči še tople, po želji pa jih lahko okrasite s smetano, kepico sladoleda ali s sadjem. Primerni so za različne zabave in družinska praznovanja, kot slastna malica ali sladki prigrizek ob kavi.

 

Zavitek vsebuje: 300 g mešanice za testo, 8 papirnatih modelčkov

Dodati morate še: Za testo: 2 jajci (velikosti M), 20 ml tople vode Čas peke: 9 minut (upoštevajte navodila za uporabo vaše pečice). Pečica: 220 ºC (segreta, brez ventilacije)

 

Priprava:

1. Najprej na pekač razporedite 8 papirnatih modelčkov. Segrejte pečico.

2. Priprava testa: mešanico za testo stresite v posodo za mešanje. Dodajte jajca in vodo ter z metlico mešajte eno minuto, da dobite homogeno zmes.

3. Peka: testo s pomočjo dveh žlic enakomerno porazdelite v modelčke. Čas in temperatura peke: pecite enakomerno na 220ºC v predhodno segreti pečici (izogibajte se pečici na vroči zrak). Pečene muffine malce ohladite, nato jih odstranite s pekača. Postrezite še tople.

Kupi izdelek:

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

GLUTEN in MLEKO. Lahko vsebuje: JAJCA
SOJO in OREŠKE.

Hranilne vrednosti Choco Lava Muffins

NA 100 G NA 100 G PRODUKTA %*
Energija 1490 kJ
353 kcal
1699 kJ
402 kcal
18 %
18 %
Beljakovine 9.20 g
7 g
18 %
Ogljikovi hidrati 58 g
76 g
22 %
Sladkor 43 g
56 g
48 %
Maščobe 0.16 g
0.06 g
3 %
Nasičene maščobe 4 g
4 g
20 %
Sol 0.06 g
0.16 g
3 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti na suhem in hladnem.

Količina polnjenja : 300 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne