Mini muffini

Kdor obožuje muffine, se bo zaljubil v naše nove Mini Muffine! Tako očarljivo čokoladni in sočni in tako praktični in simpatični. Idealna mešanica za vse ki ljubijo sladke male zalogajčke. In kot pri ostalih Dr. Oetker Muffinih je tudi priprava Mini Muffinov enostavna in hitra. V pakiranju so mali, pisani kalupi za pripravo 24 Mini Muffinov v štirih različnih barvah. Male sladke ideje Dr. Oetkerja za velik užitek!

Kupi izdelek:

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

Gluten
Mleko
Jajca
Soja in Oreškov

Hranilne vrednosti Mini muffini

Povprečna hranilna vrednost 1 muffin (=19 g)
NA 100 G NA 100 G PRODUKTA %*
Energija 380 kJ
91 kcal
2001 kJ
480 kcal
5 %
5 %
Beljakovine 0.90 g
4.80 g
2 %
Ogljikovi hidrati 8 g
42 g
3 %
Sladkor 4.40 g
23 g
5 %
Maščobe 6.10 g
32 g
9 %
Nasičene maščobe 1.10 g
5.70 g
6 %
Sol 0.11 g
0.57 g
2 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti na suhem in hladnem.

Količina polnjenja : 250 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne